Winkelen in de 3 meter fotoalbums van je ouders

Een rij fotoalbums van beursbezoeker

Winkelen in de 3 meter fotoalbums van je ouders

Deze week staan wij voor de tweede keer op de 50 plus beurs, om te vertellen wat wij als foto-organizers doen. De gesprekken op de beurs brengen ook ons bijzondere inzichten.

Deze inzichten bewijzen vaak hoeveel waarde het heeft om je foto’s geordend en veilig gesteld te hebben. Zo spreek ik een echtpaar die 3 meter aan fotoalbums in huis heeft: alles geordend op jaar en speciale momenten. Mevrouw vertelt dat één van haar kinderen afgelopen jaar met het gezin naar Italië op vakantie ging; dit zorgde ervoor dat het album vakantie Italië 1987 van het echtpaar zelf erbij gepakt werd. De bestemming en herinneringen werden gedeeld.

Alle boeken zijn zorgvuldig gemaakt; in het verleden waren de albums een verzameling van de mooiste analoge foto’s. Ook nu wordt er na iedere vakantie een selectie digitale foto’s afgedrukt en ingeplakt. De agenda met de aantekeningen van wat er wanneer gedaan en bezocht is, is een richtlijn voor het zoeken van de bijpassende beelden. Beiden vragen zich wel af wat er met alle boeken gebeurt als ze er zelf niet meer zijn. Zou alles weggegooid worden? Ik ben er van overtuigd dat deze ordening enorm stimuleert tot het winkelen in de albums. Hoe fijn is het, dat je als kinderen, op een makkelijke manier die momenten kunt terug halen waar je zelf waarde aan hecht. Beiden beamen dit. Toen afgelopen jaar hun dochter 50 werd was een ”foto vlaggenlijn” met een terugblik op 50 jaar snel gemaakt. Dit bewijst maar weer eens hoe fijn het is als je je foto’s veilig gesteld hebt.

Zou je dit ook willen, en weet je niet waar je moet beginnen (digitaal en/of analoog), neem dan contact met ons op. Of profiteer alleen deze week nog van onze 50plus BEURSAANBIEDING: 3 uur van € 195,00 voor € 130,00!

Je kunt nog naar de beurs komen, en met de actiecode: FON kun je tickets bestellen die in plaats van € 17,50 nu maar € 8,50 kosten!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.