Onze foto organizing keuken

Keuken FON

Wij willen je graag even een kijkje geven in onze keuken. De keuken van het foto’s organiseren. Wij, de Foto Organizers Nederland zijn ervaren professional organizers met als specialiteit: het gebied van de foto’s! Wij starten elk organizing project, groot of klein, en dus ook een fotoproject, met een interview. Wat is de vraag, hoe lang is het al zo, zijn er al pogingen tot organisatie gedaan. Zoja, wat ging er goed, wat ging er niet goed? Vervolgens vragen we naar de wens, hoe wil de klant dat het gaat worden, en wanneer?

Als daar een duidelijk beeld van is, bespreken we de mogelijkheden voor de uitvoering. Er zijn namelijk veel opties.

 

  • Wij kunnen een plan - een recept - schrijven voor het geheel, zodanig, dat de klant het zelf uit kan voeren. Daaraan gaat wel een goede inventarisatie van de foto’s (digitaal en analoog) vooraf. De klant kan dit zelf doen, met behulp van onze inventarisatielijst en een plan van aanpak. Dit is onze ‘DIY’ optie (Do It Yourself). De klant kan met het recept zelf bepalen wanneer hij of zij aan de slag gaat, met het doel (en eindtijdstip) voor ogen.

 

  • Wij maken samen met de klant een start met het verzamelen, ontdubbelen en ordenen. Bij de klant thuis of op kantoor, of in de studio van de foto organizer. Samen in de bestanden ‘roeren’ en ze goed ‘zeven’. Daarna kan de klant zelf verder opschonen, zelf verder met de afwerking, met tips en handvatten van ons. De organizer houdt het proces in de gaten en bepaalt wanneer er weer een stap samen gedaan wordt. Dit is onze ‘DWY’ optie. (Do it With You).

 

  • Wij nemen alles over. Wij krijgen de bestanden, de dozen, schijven, CD’s, etc. ofwel alle ingrediënten en gaan alles verzamelen, opschonen en ordenen. Met duidelijke afspraken over de eindsituatie en het opschonen (welke foto’s kunnen weg, zijn trefwoorden nodig, etc.), kunnen wij het gehele fotobestand voor iemand organiseren. Ofwel er een mooie en compacte taart van maken. Dit is onze ‘DFY’ optie (Done For You).

 

Welke vorm spreekt jou aan? Neem contact met (één van) ons op, we helpen je graag om van jouw foto-ingrediënten een mooie taart te maken!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.