Foto’s voor je uitvaart

Foto's tijdens een uitvaart

Een tijdje geleden liet een cliënt van mij een stapeltje foto’s zien: "Deze foto's zijn voor mijn uitvaart". Ook voor haar partner lag er zo’n stapeltje klaar. En vertelt ze me: "Soms voeg ik nog een mooie foto toe".

Steeds vaker zie je tijdens een uitvaart dat er foto’s getoond worden. Heel mooi. Het geeft een visueel beeld van hoe de overledene was. Toen ik er op ging googlen, kwam ik dit artikel tegen. Hierin krijg je tips voor het samenstellen van zo'n diaserie.

De één krijgt een ongemakkelijk gevoel en steekt er geen energie of moeite in. Een ander denkt  juist weer: "Tsja, best makkelijk voor mijn nabestaanden die dan al met veel verdriet en regeltaken zitten". 

Dit is zomaar een voorbeeld van ‘wat je allemaal met foto’s kan doen’. Doe er je voordeel mee!

Laat het ons weten of je ook zo'n stapeltje foto's hebt liggen, wellicht inspireert het anderen.

 

brandende kaarsen in een kerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.