Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Doe iets met je Foto’s!

27/03/2020 @ 14:00 - 16:30

€37,50

Wil je zelf (eindelijk) aan de slag met je 'fotoberg'? In deze workshop bespreken we samen, wat foto’s voor je betekenen en krijg je inzicht in wat je met je foto’s wil en kúnt doen. Welke keuzes maak je, zowel praktisch als emotioneel. Wat bewaar je? Digitaal of papier? Hoe deel je ze in?

Ik vertel je hoe je het ordeningsproces aan kunt pakken. En, als dat nodig is, hoe je je dagelijkse foto’s in toom houdt. De workshop gaat over zowel papieren als digitale foto’s.

We werken in een kleine groep, maximaal 6 personen, waardoor ik ook individuele tips en advies kan geven. Je kunt ter plekke al een kleine stap nemen (als je je laptop of (een voorbeeld-)stapel foto’s meeneemt).

Na de workshop stuur ik nog een e-mail als stimulans en organiseer ik enkele werkmiddagen. Tegen een kleine vergoeding heb je dan de mogelijkheid om in de studio aan het organiseren van je foto’s te werken.

Lijkt het je wat? Stuur me een e-mail voor informatie of om je aan te melden. Je ontvangt na inschrijving een bevestiging en een factuur.

Gegevens

Datum:
27/03/2020
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€37,50
Site:
https://www.ellenmassaro.nl/fotos/workshop-doe-iets-met-je-fotos/

Organisator

Ellen Massaro
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Binnenstad Leiden
Zandstraat 10
Leiden, 2312PK
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.