1 op 1

FON overleg Utrecht 2021.10.25
DFY

Done For You

Je project wordt uitbesteed, de organizer doet het voor jou

Het kan voorkomen dat je niet de tijd en energie hebt om zelf aan de slag te gaan, maar dat je dit project wel op jouw prioriteitenlijst hebt staan. In dat geval kun je bij ons een ervaren foto-organizer inhuren die het voor jou gaat doen.
Het kan om het hele project gaan of om een deelproject. Een voorbeeld van een deelproject kan zijn ‘alles geordend in jaarmappen bij elkaar en ontdubbelen’ waardoor het een ‘behapbare hoeveelheid’ is geworden en jij zelf verder gaat met bijvoorbeeld het maken van thematische mappen en albums. Maar ook het maken van foto albums kun je uitbesteden aan ons.
Hieraan gaat altijd een uitgebreide intake en inventarisatie vooraf, zodat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en mogelijkheden zijn. Bij grote projecten zal er tussendoor ook contact zijn al is het maar om je op de hoogte te houden van vorderingen. Hou rekening met een uurtarief van gemiddeld € 70,00.

Staat dit je aan?

Vul dan hieronder op het contactformulier je wensen in; daarna zal één van ons contact met je opnemen.

FON overleg Utrecht 2021.10.25 (1)
DWY

Do it With You

Samen aan de slag met digitale foto’s of de schoenendozen

Omdat het zo’n gigantisch project is, waar je al jaren tegenop hebt gezien en in het geval van digitale foto’s misschien ook te weinig technische kennis hebt, is het een goed plan om het samen te doen met een ervaren foto-organizer!
Samen bespreek je jouw wensen en wordt er een Plan van Aanpak gemaakt. Dan gaan jullie aan de slag: de foto organizer gaat naast jou zitten om een aantal onderdelen samen te doen. Meestal laat de organizer het jou zelf uitvoeren maar kijkt en helpt mee. 
Je krijgt huiswerkopdrachten tussendoor en de organizer houdt vinger aan de pols. Het huiswerk en volgende afspraken helpen je als ‘stok achter de deur’ om een groot project af te krijgen. Hou rekening met een uurtarief van gemiddeld € 70,00.

Staat dit je aan?

Vul dan hieronder op het contactformulier je wensen in; daarna zal één van ons contact met je opnemen.

FON overleg Utrecht zw w
DIY

Do It Yourself

Starthulp voor zowel geprinte als digitale foto’s

Wil je het fotoproject, bijvoorbeeld het organiseren van al jouw digitale foto’s, het liefst zelf doen, maar heb je nog wat aansporing nodig of een duidelijk Plan van Aanpak? Dan is het DIY pakket een goede oplossing.
Misschien heb je een vraag over een specifiek onderdeel van het project, zoals bijvoorbeeld het maken van een Hub, het toevoegen van keywords om foto’s sneller terug te vinden of wil je graag ‘sparren’ over welk systeem je wilt gaan gebruiken, het kan allemaal.

De organizer kan bij jou aan huis komen of er wordt afgesproken op de werkplek van de organizer. Er kan ook een online-afspraak worden gemaakt. En je kunt ook altijd nog een dagdeel bijboeken, als je meer hulp nodig hebt. Hou rekening met een uurtarief van € 70,00.

Staat dit je aan?

Vul dan hieronder op het contactformulier je wensen in; daarna zal één van ons contact met je opnemen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.